dimecres, 20 de juny del 2007

IX premi altafulla de narrativa curta

novembre de 2006

L’obra “Nit de dissabte” del barceloní Daniel Nomen i Recio ha guanyat la novena edició del Premi Altafulla de Narrativa Curta.
Els membres del jurat del Premi Altafulla de Narrativa Curta han considerat que l’obra “Nit de Dissabte” de l’autor Barceloní Daniel Nomen i Recio és mereixedora de la present edició del guardó. El premi consisteix en la publicació de l’obra i 400 euros en efectiu.
El Jurat, integrat per Joan Carnicer, Anna Maria Muntaner, Jordi Cervera, Montse Palau i Toni Pons, ha valorat l’estil directe de l’obra i la seva originalitat. També han considerat que la història està ben escrita, té molt de ritme i un bon desenllaç.
Així mateix, el jurat ha decidit concedir dos accèssits a les obres “Mea culpa” de l'autor valencià, José Ricard Mir , i “Centímetres extres de plaer” de l'altafullenca, Núria Mira. Les dues obres també seran publicades properament en el llibre que recull els contes guanyadors dels darrers cinc anys del Premi.
El Premi Altafulla de Narrativa Curta l’organitza el Col·lectiu d’Acció Cultural d’Altafulla amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla. Aquest certamen literari arriba enguany a la novena edició totalment consolidat en els territoris de parla catalana.
En aquests anys el Premi ha rebut contes procedents de diferents indrets dels Països Catalans, la franja, les Illes Balears i Andorra.

Dades del guanyador: http://hemeroteca.e-noticies.com/edicio-1639/lletres-catalanes/daniel-nomen-i-recio-hom-ha-dhaver-llegit-ausiàs-march-abans-de-fer-un-sol-7826.html

Recull de premsa: http://www.noticies.cat/pnoticies/notItem.jsp?item=noticia&idint=159653

Altafulla, novembre 2006