dimecres, 20 de juny del 2007

desena edició del premi altafulla de narrativa curta

El Col·lectiu d'Acció Cultural d'Altafulla organitza un any més el Premi Altafulla de Narrativa Curta, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura.
Aquest certamen literari arriba a la DESENA edició més consolidat que mai en els territoris de parla catalana.
En les nou edicions anteriors hem rebut relats procedents d'autors dels Països Catalans i de la Franja. La majoria de narracions són d'autors de Barcelona i la seva àrea metropolitana, també de les altres tres demarcacions catalanes i, cada vegada més, del País Valencià, Andorra i les Illes.
El jurat estarà integrat per Joan Carnicer, Jordi Cervera, Anna Muntaner, Montse Palau i Teresa Olivé, com a representant del Col·lectiu d'Acció Cultural d'Altafulla.
Al premi de narrativa curta, que compta amb un import de 400 euros i la publicació de l’obra, si poden presentar originals inèdits escrits en català per persones majors d’edat, tal i com s’especifica en les bases que adjuntem.
El termini de presentació d'originals és el divendres 21 de setembre de 2007, a les dues del migdia, i s'han d'enviar al Col·lectiu d'Acció Cultural d'Altafulla, apartat de correus 64, 43893 Altafulla.
El resultat dels premis es farà públic el dissabte 1 de desembre, a les 8 del vespre, a la Biblioteca Municipal d'Altafulla.

altafulla, 15 juny 2007

Bases 2007:

1 comentari:

Anònim ha dit...

està molt bé que s'hagi crear aquest blog del premi. Jo ja fa uns anys que hi participo, a veure si aquest anys el guanyo!

Una abraçada