dijous, 27 de setembre del 2007

L'enhorabona..!

Tornem a estar desbordats gràcies a la vostra inestimable col·laboració. El cert és que tots els membres del Col·lectiu d’Acció Cultural d’Altafulla estem més que satisfets i podem dir ben alt i ben clar que una vegada més s’han acomplert les expectatives i ens han arribat contes de tot els territori de parla catalana: només en ha faltat l’Alguer i el Rosselló, (a veure si l’any que ve algú s’anima!)
És important destacar que el Premi Altafulla de Narrativa Curta ja ha arribat pràcticament a tots els racons del nostre país; des de petits nuclis amb pocs habitants, fins a grans àrees metropolitanes. El nombres de contes que hem rebut en aquesta desena edició ja supera la setantena.Tenim narracions que ens heu fet arribar des de Maó i Mallorca, a les Illes; d’altres procedents de Xerta, a les Terres de l’Ebre; també, i com ja és habitual, de Barcelona i la seva àrea metropolitana i de Picassent, al País Valencià.Enguany també hi ha narracions procedents de Sant Vicenç dels Horts; Manresa; Girona; Tarragona; Vilanova i la Geltrú; Sitges.... (per citar-ne algunes) i, naturalment, d’Altafulla.
Moltes gràcies a tots i a totes, i que hi hagi sort!Us volem recordar que ara farem un sopar on els membres del jurat (Joan Carnicer, Jordi Cervera, Anna Muntaner, Montse Palau i Teresa Olivé, com a representant del Col·lectiu d'Acció Cultural d'Altafulla), deliberaran per escollir l’obra guanyadora de la present edició.
El veredicte el farem públic el dissabte 1 de desembre, ( si no hi ha cap canvi de darrera hora). Serà tres caps de setmana després de la nostra Festa Major d’Hivern, a la que esteu tots convidats.
Per nosaltres és molt especial haver pogut celebrar amb tots vosaltres deu anys de premi i us volem convidar a la presentació. Serà a les 8 del vespre, i en algun lloc que ja us anunciarem més endavant. Com us podeu imaginar, estem preparant un acte especial al que convidarem autoritats ( de la Generalitat i de l’Ajuntament). També fem extensible la invitació als que en alguna de les deu edicions anteriors heu guanyat o participat al premi, gràcies a tots.
Recordem que el premi compta amb un import de 400 euros i la publicació de l’obra.

Fins aviat!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Em pensava que a mi no em passaria, però finalment he decidit obrir un blog, s’anomena “ Diari de la Mar”, un espai on vull compartir vivències, opinió i critic. Esteu convidats participar-hi. www.marroc.blogspot.com