dijous, 29 de novembre del 2007

Sopar del jurat

A les dotze d’aquesta nit, aproximadament, algú rebrà una trucada del Col·lectiu d’Acció Cultural d’Altafulla informant-lo que ha estat la persona guanyadora de la desena edició del Premi Altafulla de Narrativa Curta.
Aquest dijous celebrarem un sopar amb els membres del jurat, que decidiran qui ha estat el guanyador d’enguany.Demà ho farem públic a través d’aquest bloc i també ho comunicarem als mitjans de comunicació.
En aquest mateix bloc us havien dit que el dissabte 1 de desembre celebraríem el lliurament del premi a la biblioteca pública. Finalment, hem decidit que no celebrarem l’acte de lliurament com estava previst. Obrirem un parèntesi d’uns mesos per a poder tenir enllestit el màxim possible la publicació del llibre, amb els contes guanyadors en les cinc darreres edicions. Ja hem establert contactes amb l’editorial i estem en procés.
Us demanen disculpes, si es que teniu previst assistir a l'acte, i us emplacem a la presentació del llibre de la que us donarem més detalls quan ho tinguem tot lligat.Molta sort a tots els parcipants del premi, gràcies per ser-hi i fins aquesta nit.