dijous, 12 de juny del 2008

ONZÈ PREMI ALTAFULLA DE NARRATIVA CURTA

El Col·lectiu d’Acció Cultural d’Altafulla ha convocat l’onzena edició del Premi Altafulla de Narrativa Curta.
Les obres concursants han de ser originals i inèdites, no poden haver estat
guardonades en cap altre concurs, ni estar en procés d'edició o amb els drets d'edició compromesos. Les obres guanyadores passaran a ser propietat del Col·lectiu d'Acció Cultural d'Altafulla.
En aquesta onzena edició hem augmentat l’import del premi, que és de 500 euros.
El termini de presentació d'originals finalitza és el dissabte 20 de setembre de 2008, a les dues del migdia, i s'han d'enviar al Col·lectiu d'Acció Cultural d'Altafulla, apartat de correus 64, 43893 Altafulla.
La resolució del jurat, integrat per Joan Carnicer, Jordi Cervera, Anna Maria Muntaner, Montse Palau i Teresa Olivé, com a representant de l’entitat, prèvia notificació al guanyador, es farà pública el dissabte 29 de novembre de 2008.

XIè PREMI ALTAFULLA DE NARRATIVA CURTA

1. Els concursants han de tenir més de 18 anys.

2. L'import del premi convocat és de 500 euros i la publicació de l’obra.

3. Les obres concursants han de ser originals i inèdites, no poden haver estat guardonades en cap altre concurs, ni estar en procés d'edició o amb els drets d'edició compromesos. Les obres guanyadores passaran a ser propietat del Col·lectiu d'Acció Cultural d'Altafulla.

4. Poden optar a aquests premis les narracions curtes escrites en català, amb una extensió màxima de 10 fulls DIN A4, mecanografiats a dos espais per una sola cara. Els treballs guanyadors s'hauran de lliurar en suport informàtic.

5. Els originals s'hauran de presentar per quintuplicat i hi caldrà fer constar el títol de l'obra, a més a més del pseudònim. També caldrà adjuntar-hi una plica tancada amb el pseudònim al damunt i a l'interior el nom i els cognoms de l'autor, l'adreça i el telèfon, i el premi al qual es presenta.

6. El jurat estarà format per Joan Carnicer, Jordi Cervera, Anna Muntaner, Montse Palau i Teresa Olivé, com a representant del Col·lectiu d'Acció Cultural d'Altafulla.

7. Els premis poden ser declarats deserts, si el jurat ho decideix.

8. El termini de presentació d'originals és el dissabte 20 de setembre de 2008, a les dues del migdia, i s'han d'enviar al Col·lectiu d'Acció Cultural d'Altafulla, apartat de correus 64, 43893 Altafulla.

9. La resolució del jurat, prèvia notificació al guanyador, es farà pública el dissabte 29 de novembre de 2008.

10. Passat un mes de la resolució del jurat, es destruiran tots els originals no premiats, llevat que l’autor en sol·liciti expressament la devolució.

11. La presentació dels originals comporta l'acceptació d'aquestes bases i els drets i les obligacions que se'n deriven. Les qüestions que no hi són previstes les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri.


L'organitza: Col·lectiu d'Acció Cultural d'Altafulla
Hi col·labora: Patronat Municipal de Cultura